algemene informatie | algemene voorwaarden

055 - 57 95 500

Nieuws - Waar zijn wij druk mee voor jou?

03 November 2015

Waar zijn wij druk mee voor jou?

Wij houden ervan om jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden van onze werkzaamheden. Vandaar dit nieuwsitem waar we je alvast een kijkje in de keuken geven van waar de afgelopen tijd mee bezig zijn geweest en welke zaken we achter de schermen druk mee zijn:

Gerealiseerd / druk mee bezig:

  • De website blijft onderhevig aan verbetering, zo hebben wij diverse kleine en grote functionaliteiten toegevoegd. Een paar voorbeelden zijn het ratingssysteem van drukkers en de offertefunctie.
  • We zijn druk bezig met het opmaken van nieuwsbrieven, nieuwsartikelen en het reclame maken in de (social) media.
  • Canvassenvergelijker.nl is online gekomen. Hieraan hebben we tevens een Facebook actie gekoppeld waar drie prijswinnaars uit naar voren zijn gekomen. Saskia van Norel wint een canvas van een meter bij een meter. Brenda Verhorevoort wint 3 canvassen (40 x 40 cm per canvas). Marco en Jacqueline van Klooster winnen een canvas van 60 x 60 cm. Gefeliciteerd!


Achter de schermen mee bezig:

  • We zijn en blijven bezig met verbetering van de website, zowel op tekstueel en grafisch gebied als op het gebied van functionaliteiten.
  • Ook zijn we bezig met een vergelijker voor fotoboeken. We hebben gesprekken gehad met grote leveranciers en zijn ondertussen druk bezig deze vergelijker in te richten. Planning: eind november online!
  • Tevens zijn we bezig met het inrichten van een vergelijker voor (kerst)kaarten. Planning: eind november online!

Naast deze punten zullen we uiteraard continue bezig blijven met nieuwe ideeën en mogelijkheden.


Suggesties?

Hebben jullie zelf nog suggesties over producten welke naar jullie mening toegevoegd mogen worden: laat het ons weten!! Mail naar info@drukwerkvergelijker.net OF laat het weten op onze facebookpagina.

We hebben eerder dit jaar de suggesties gekregen om (kerst)kaarten (waar we zoals eerder genoemd ook mee bezig zijn achter de schermen) en foto’s op glas te vergelijken.

Foto’s op glas en hout staan gepland voor begin volgend jaar. Dit komt er dus ook aan!

Houd onze website in de gaten, like onze Facebook pagina en meld je aan voor onze nieuwsbrief om altijd op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!


Terug naar nieuwsoverzicht