algemene informatie | algemene voorwaarden

055 - 57 95 500

Algemene informatie

DRUKWERKVERGELIJKER.NET, DRUK VOOR JOU!

Drukwerkvergelijker.net is een online drukwerkvergelijker en uniek in Nederland. Met inzicht in webshops van een groot aantal online drukkers biedt drukwerkvergelijker.net een duidelijk overzicht van wat er online aan drukwerk te koop is. Naast een vergelijking op prijs wordt er ook vergeleken op levertijd, klanttevredenheid en services.

Drukwerkvergelijker.net vergroot het online winkelgemak op het gebied van drukwerk voor consumenten en bedrijven. Op drukwerkvergelijker.net vind je al snel de beste deal!

Waarom Drukwerkvergelijker.net?

  • Betaal nooit meer teveel;
  • eenvoudig maar toch uitgebreid;
  • klantgericht;
  • snel;
  • transparant;
  • betrouwbaar;
  • onafhankelijk.

Offerte aanvragen

 

DRUKWERKVERGELIJKER.NET, DRUK VOOR JOU!

Drukwerkvergelijker.net is er voor consumenten en bedrijven maar zeker ook voor de online drukker.

Een vergelijker die verder gaat om zijn drukkers écht onderscheidend te laten zijn. Wij vergelijken in de basis op prijs, klanttevredenheid en levertijd. Druk voor jou, geldt ook voor u als drukker. Wij bieden u een meerwaarde door onze eenvoudige systematiek. In onze backoffice kunt u snel en eenvoudig uw prijzen wijzigen, uw eigen profiel beheren en uw onderscheidende kenmerken uitlichten.
 

Daarnaast bieden wij u twee unieke producten;
1. Altijd direct een actuele benchmark;
2. een mogelijkheid om uw klanten te beoordelen.

Samenwerking met TradeTracker

Wij werken exclusief samen met TradeTracker, een hele bewuste keuze. TradeTracker biedt het beste systeem voor onze doeleinden en samen staan wij sterk voor u. Ook TradeTracker maakt zich druk voor u, zodat u meer omzet kunt behalen.

Indien u zich via Drukwerkvergelijker.net aansluit bij TradeTracker krijgt u het eerste jaar 40% korting op uw opstart- en maandelijkse kosten bij TradeTracker! Dit houdt in dat u in plaats van € 750,- opstartkosten € 450,- opstartkosten gaat betalen en dat de maandelijkse kosten € 45,- in plaats van € 75,- bedragen. Deze aanbieding is geldig bij een exclusieve samenwerking met TradeTracker voor Affiliate Marketing met een minimale duur van 6 maanden. Een vliegende start met Drukwerkvergelijker.net.

Ga naar TradeTracker.com
 

Liever geen omzetfee?

Bent u niet geïnteresseerd in affiliate marketing maar wilt u wel vertegenwoordigd zijn op Drukwerkvergelijker.net? Voor u bieden wij een abonnement aan. U bepaalt zelf op welke vergelijkers u actief wilt zijn en betaalt per vergelijker een maandbedrag voor vermelding op de website en het gebruik van de backoffice. Uiteraard kunt u ook adverteren op onze vergelijkingspagina’s of in onze nieuwsbrief.

Vraag hier onze brochure aan

Wij sturen u de brochure binnen 24 uur per mail toe.

Adverteren en samenwerken met Drukwerkvergelijker.net?

Graag staan wij u te woord en voorzien wij u vrijblijvend van informatie en/of een demo account.
Schroom niet en neem contact met ons op:

Jasper van Roon
Sales director
06 - 52 32 14 50

jasper@drukwerkvergelijker.net

Pieterjan Arends
Art director
06 - 53 41 30 45
pieterjan@drukwerkvergelijker.net

Patrick Mensink
Financial director
06 - 51 10 91 05
patrick@drukwerkvergelijker.net