algemene informatie | algemene voorwaarden

055 - 57 95 500

Nieuws - NIEUW: offertefunctie!

16 October 2015

NIEUW: offertefunctie!

Nieuw in het hoofdmenu van Drukwerkvergelijker.net is de offertefunctie.

Wij hebben standaard formaten, oplagen en specificaties voor producten van de drukkers ingevoerd. Alleen zijn de productvariaties bij de drukkers en de wensen van u vaak nog velen malen groter.

Wij hebben hier zoveel mogelijk rekening mee proberen te houden en zullen dat ook blijven doen. Zo zullen er steeds meer formaten, oplagen en specificaties te zien zijn op onze website. Toch ontkomen we er niet aan dat de wensen toch afwijken van wat er op Drukwerkvergelijker.net te vinden is, daarvoor is de offertefunctie ideaal.


Grote orders: wij zorgen voor de meest scherpe offerte
Heb je een grotere oplage of andere productspecificaties nodig dan op onze website te vinden zijn? Of heb je voor meerdere producten drukwerk nodig? Wij vragen vrijblijvend offertes voor je aan.

  • Vaak is het lastig om op elke website van drukkers weer een offerte aan te vragen, het juiste contact te zoeken of de specificaties wijken weer net wat af per drukker.
  • Daarnaast kan per product verschillen welke drukker het goedkoopst is, de gewenste levertijd heeft of de beste kwaliteit levert.

Hier kunnen wij perfect mee helpen! Wij hebben nauw contact met alle drukkers en hebben daar direct onze contactpersonen voor klaar. Wij vragen bij minimaal 3 nauwkeurig gekozen leveranciers een offerte voor je op en brengen je hiervan op de hoogte.


Afwijkende specificaties
Het kan zijn dat de specificaties afwijken van wat er op onze vergelijkingssite te vinden is. Geef in dat geval een nauwkeurige beschrijving van de wensen en wij gaan voor je informeren.

Makkelijker kan niet!! Laat je overtuigen en vraag snel een offerte aan.


Terug naar nieuwsoverzicht