algemene informatie | algemene voorwaarden

055 - 57 95 500

Nieuws - Het is zover!

06 August 2015

Het is zover!

De afgelopen maanden is er veel werk achter de schermen verricht en we zijn heel blij en trots dat Drukwerkvergelijker.net online is! Dé vergelijkingssite voor al je drukwerk. Nooit meer teveel betalen voor je drukwerk en dat is wel zo prettig. 

Wat kan je van onze site verwachten? Via Drukwerkvergelijker.net kun je eenvoudig prijs, kwaliteit en levertijd van drukwerk vergelijken en direct bestellen. Dit alles op een eenvoudige, transparante en onafhankelijke manier. Duidelijker en overzichtelijker kan niet!

Natuurlijk zijn wij continu bezig om de site uit te breiden met meer producten. Zo is het binnenkort ook mogelijk om producten zoals spanddoeken, vlaggen, notitieblokken, fotoboeken, ansichtkaarten en canvassen te bestellen. En dit is nog maar het topje van de ijsberg...

Omdat we je graag goed van dienst willen zijn horen wij het graag als je suggesties hebt om onze website te verbeteren. Mail je suggesties naar info@drukwerkvergelijker.net en wij gaan ermee aan de slag. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Vergeet je dan niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.  


Terug naar nieuwsoverzicht